
Těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami

VÝROBEK
Tuňák ve slunečnicovém oleji

PORCE
4

NÁROČNOST
Nízká

DOBA PŘÍPRAVY
25 min
Pokud chcete připravit něco rychlého, ale nechcete slevit z chuti, navrhujeme vám udělat těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami. Lehké jídlo, které můžete podávat jako předkrm před hlavním jídlem při zvláštních příležitostech nebo jako večeři v letních měsících. Zelené fazolky pomáhají kontrolovat hladinu cukru v těle, takže se nezdráhejte zařadit je do své stravy a přidávejte je k pokrmům, jako je ten, který doporučujeme. Při přípravě zdravého a chutného salátu postupujte podle následujících kroků.
TIP
Abyste zelené fazolky správně uvařili, přidejte je do hrnce, až když se bude voda vařit, a při vaření hrnec nezakrývejte. Díky tomu si vychutnáte těstovinový salát s tuňákem a zelenými fazolkami, které budou mít příjemnou texturu.
RECEPTY