Tuňákové kapsy s cibulí

VÝROBEK

Tuňák ve slunečnicovém oleji

PORCE

4

NÁROČNOST

Nízká

DOBA PŘÍPRAVY

15 min

Kapsy s tuňákem a cibulí chutnají tak skvěle, že vaše hosty potěší při každé příležitosti. Ať už jako specialita, předkrm na každý den nebo i lehká večeře. Tento populární předkrm, který vznikl před několika sty lety jako poskládaná varianta placky, je dokonalou volbou opravdu kdykoliv.

Příprava tohoto šťavnatého předkrmu už nemůže být snazší. Na to, abyste s naším jednoduchým receptem docílili dokonalých výsledků, nemusíte být profesionální kuchař. Tak začněme!

TIP

Kapsy s tuňákem a cibulí můžete vylepšit tak, že do směsi přidáte kousky papriky kapie nebo vajec uvařených natvrdo, které se postarají o ještě větší šťavnatost. Tyto kapsy jsou ideální jako předkrm před slavnostním jídlem. Jen se po nich zapráší!

RECEPTY