
Tuňákové kapsy s cibulí

VÝROBEK
Tuňák ve slunečnicovém oleji

PORCE
4

NÁROČNOST
Nízká

DOBA PŘÍPRAVY
15 min
Kapsy s tuňákem a cibulí chutnají tak skvěle, že vaše hosty potěší při každé příležitosti. Ať už jako specialita, předkrm na každý den nebo i lehká večeře. Tento populární předkrm, který vznikl před několika sty lety jako poskládaná varianta placky, je dokonalou volbou opravdu kdykoliv.
Příprava tohoto šťavnatého předkrmu už nemůže být snazší. Na to, abyste s naším jednoduchým receptem docílili dokonalých výsledků, nemusíte být profesionální kuchař. Tak začněme!
TIP
Kapsy s tuňákem a cibulí můžete vylepšit tak, že do směsi přidáte kousky papriky kapie nebo vajec uvařených natvrdo, které se postarají o ještě větší šťavnatost. Tyto kapsy jsou ideální jako předkrm před slavnostním jídlem. Jen se po nich zapráší!
RECEPTY